Creatief, gevoel voor design, snel en servicegericht. Zo maar wat kernwoorden die Carina omschrijven. En wat het zo heerlijk en constructief samenwerken maakt. Met resultaten om trots op te zijn.

 

Astrid Kuyer

Dotwise

Wij van de Blommenhoeve uit Eemnes vinden het altijd erg fijn om met Carina van CC Grafisch Ontwerp samen te werken. Ze denkt zelf erg actief mee, is snel met het uitwerken van aanpassingen op onze website, overal nieuwe foto’s bij, ook dat is geen probleem. We hebben best een druk bezochte website en dat komt mede omdat deze zo kleurrijk is en makkelijk te bezoeken. Ook is het leuk dat de Facebookpagina, waar we veel op posten meeloopt met de website, 2 vliegen in 1 klap zeg maar. Ook de updates die nodig zijn, houdt ze feilloos in de gaten

En voor flyers is Carina de beste, binnen een paar dagen liggen ze gedrukt op je mat.

We zijn dus echt super blij en tevreden met CC Grafisch Ontwerp & Fotografie in Eemnes.

Ria Visser

De Blommenhoeve

Carina heeft binnen een week mijn website gemaakt! Ze weet een goede vertaalslag te maken van wat ik wil (en weinig ICT kennis) naar een website wat bij mij past en waar ik zelf mee vooruit kan.
Ik leg mijn hart in mijn werk, maar zij heeft dit visueel gemaakt. Het fijne contact helpt enorm en ik werd alsmaar enthousiaster. Ik heb dan ook als een stuiterbal achter de computer gezeten toen ik het eindresultaat zag en ook kon gaan showen naar de buitenwereld.
Echt een topper ben je Carina!! Jessica de Vroege

Jessica de Vroege Fotografie

Zo blij met de huisstijl en website die Carina voor mij ontworpen/gebouwd heeft: sluit allemaal perfect aan bij wat ik met mijn bedrijf wil uitstralen. Dank je wel Carina, je bent een vakvrouw

Esther Malmberg

Esther Malmberg Fotografie