Diensten

CC Grafisch Ontwerp

CC staat voor: Carina Calis: een vakvrouw die van de hoed en de rand weet – en van aanpakken.

home_website_ideeLogo en huisstijl
Met jarenlange ervaring en een frisse, creatieve kijk op grafische vormgeving helpt CCgo u aan een sterke eigen identiteit. Het is belangrijk dat u zich met uw logo en huisstijl (uw identiteit) onderscheidt van de massa, en dat u met een heldere boodschap uw doelgroep bereikt én aanspreekt. CCgo heeft scherpe ideeën over welk communicatiemiddel (advertentie, flyer, brochure…) en met welk ontwerp en vormgeving uw boodschap het beste overbrengt. Mijn idee is jouw i.d.!

DTP en drukwerk
Ook voor het verzorgen van uw drukwerk of voorkomende DTP-werkzaamheden kunt u bij CCgo terecht. CCgo heeft alles in huis om de opmaak van onder meer uw brochures, visitekaartjes, enveloppen, briefpapier, stickers, spandoeken, verpakkingen, uitnodigingen, jaarverslagen, abri's advertenties of flyers te verzorgen. De reeds bestaande huisstijl wordt doorgevoerd en zal intact blijven. Er wordt samen gewerkt met verschillende kwalitatief hoogstaande drukkerijen en drukproeven zijn mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Fotografie
Heeft u beeld nodig van uw producten of bedrijfsruimtes voor uw nieuw te ontwerpen brochure of website? Wilt u met de gehele familie of vriendengroep op de foto? Of een belangrijk moment in uw leven vast laten leggen zoals uw trouwdag? CCgo verzorgt fotografie op locatie en legt dit vakkundig voor u vast. Wilt u meer informatie over bruidsfotografie bekijk dan hiervoor de website: CarinaCalis.nl


Websites
CCgo ontwerpt en (ver)bouwt professionele websites. Alles in overleg met u en eventueel afgestemd op de reeds bestaande huisstijl. Doel is een herkenbare en vindbare website die het visitekaartje is van uw bedrijf. Hosting, e-mailadres, website beheer, onderhoud in CMS-systemen (WordPress), dit alles kan voor u verzorgt worden. CCgo maakt gebruik van YourHosting.nl voor de hosting van uw website.

Teksten
Bent u geen tekstschrijver en u wilt pakkende teksten voor uw brochure, flyer of website. CCgo kan teksten voor u verzorgen. U wilt uiteraard dat uw website opvalt en vindbaar is via zoekmachines. Dit wordt in overleg meegenomen in de prijs voor het bouwen van uw website.

SEO
SEO staat voor Search Engine Optimization oftewel Zoekmachineoptimalisatie. SEO is essentieel in zoekmachinemarketing, het is bedoeld om webpagina's van websites hoog te laten eindigen in de zoekresultaten van zoekmachines (bijv. Google en Bing). Aan uw pagina's worden korte teksten en keywords toegevoegd waardoor uw website beter vindbaar is. Tevens draagt dit bij aan een goede omschrijving van uw website in zoekmachines, dit is het stukje tekst dat altijd getoond wordt bij zoekmachine-resultaten. Hierdoor zullen mensen eerder uw website vinden en op uw link klikken. Dit kan eventueel meegenomen worden in de offerte voor uw website.

Social Media
Wilt u uw bedrijf promoten via bijv. Facebook, Twitter of Google+? CCgo kan u hierin adviseren en voor u een bedrijfspagina opzetten en indien wenselijk onderhouden.