CC Grafisch Ontwerp

CC staat voor: Carina Calis een vakvrouw die van de hoed en de rand weet – en van aanpakken.

Logo en huisstijl
Met jarenlange ervaring en een frisse, creatieve kijk op grafische vormgeving helpt CCgo je aan een sterke eigen identiteit. Het is belangrijk dat je met je logo en huisstijl (jouw identiteit) onderscheidt van de massa, en dat je met een heldere boodschap je doelgroep bereikt én aanspreekt. CCgo heeft scherpe ideeën over welk communicatiemiddel (advertentie, flyer, brochure…) en met welk ontwerp en vormgeving je boodschap het beste overbrengt. Mijn idee is jouw i.d.!

DTP en drukwerk
Ook voor het verzorgen van uw drukwerk of voorkomende DTP-werkzaamheden kunt u bij CCgo terecht. CCgo heeft alles in huis om de opmaak van onder meer uw brochures, visitekaartjes, enveloppen, briefpapier, stickers, spandoeken, verpakkingen, uitnodigingen, jaarverslagen, abri’s advertenties of flyers te verzorgen. De reeds bestaande huisstijl wordt doorgevoerd en zal intact blijven. Er wordt samen gewerkt met verschillende kwalitatief hoogstaande drukkerijen en drukproeven zijn mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Websites
CCgo ontwerpt en (ver)bouwt professionele websites. Alles in overleg met u en eventueel afgestemd op de reeds bestaande huisstijl. Doel is een herkenbare en vindbare website die het visitekaartje is van uw bedrijf. Hosting, e-mailadres, website beheer, onderhoud in CMS-systemen (WordPress), dit alles kan voor u verzorgt worden. CCgo maakt gebruik van YourHosting.nl voor de hosting van uw website.

SEO
SEO staat voor Search Engine Optimization oftewel Zoekmachineoptimalisatie. SEO is essentieel in zoekmachinemarketing, het is bedoeld om webpagina’s van websites hoog te laten eindigen in de zoekresultaten van zoekmachines (bijv. Google en Bing). Aan uw pagina’s worden korte teksten en keywords toegevoegd waardoor uw website beter vindbaar is. Tevens draagt dit bij aan een goede omschrijving van uw website in zoekmachines, dit is het stukje tekst dat altijd getoond wordt bij zoekmachine-resultaten. Hierdoor zullen mensen eerder uw website vinden en op uw link klikken. Dit kan eventueel meegenomen worden in de offerte voor uw website.

Teksten
Bent u geen tekstschrijver en u wilt pakkende teksten voor uw brochure, flyer of website. CCgo kan teksten voor u verzorgen. U wilt uiteraard dat uw website opvalt en vindbaar is via zoekmachines. Dit wordt in overleg meegenomen in de prijs voor het bouwen van uw website.

Social Media
Wilt u uw bedrijf promoten via bijv. Facebook, Twitter of Google+? CCgo kan u hierin adviseren en voor u een bedrijfspagina opzetten en indien wenselijk onderhouden.

Carina heeft een fantastische huisstijl en website neergezet voor mijn bedrijf Esther Malmberg Fotografie. Het straalt uit waar ik als fotograaf en persoon voor sta: open, lief, rustig, professioneel, persoonlijk, vlot en fris. Sinds de nieuwe site wordt ik goed gevonden via Google en komen er meer aanvragen binnen.

Nogmaals ontzettend bedankt Carina.

Esther Malmberg

Esther Malmberg Fotografie

Fotografie
Heeft u beeld nodig van uw producten of bedrijfsruimtes voor uw nieuw te ontwerpen brochure of website? Wilt u een zakelijke profielfoto en ook nog als jezelf op de foto? Wilt u met de gehele familie of vriendengroep op de foto? Of een belangrijk moment in uw leven vast laten leggen zoals uw trouwdag? CCgo verzorgt fotografie op locatie en legt dit vakkundig voor u vast. Wilt u meer informatie over fotografie bekijk dan hiervoor mijn andere website: CarinaCalis.nl

Interactieve pdf / invulbare pdf
Werk jij als ondernemer met papieren orderformulieren en zou je dit graag willen automatiseren? Dat kan. Het formulier kan ik in de opmaak zodanig opmaken dat deze als pdf via een tablet ingevuld kan worden. Hierdoor heb je gelijk alle gegevens voor je factuur. Geen dubbele uren om dezelfde gegevens over te typen of te verwerken. Maar een pdf waar alle gegevens netjes zijn ingevuld en tevens mogelijk om een handtekening te laten plaatsen ter bevestiging van levering of opdracht!