Fotografie

Fotografie behoort tot mijn expertise voor zowel de particulier als de zakelijke markt. Voor een profielfoto, website of bedrijf.

Fotograaf

Zakelijke (portret)fotografie

Zoek je een fotograaf voor een professionele fotoshoot? Foto’s van je bedrijfspand of mooie foto’s van je medewerkers voor de bedrijfswebsite? Als professionele bedrijfsfotograaf zorg ik graag voor een vlotlopende fotoshoot en krachtige foto’s die passen binnen de huisstijl en uitstraling van je bedrijf. Samen bespreken we jullie doelen en de stijl van de foto’s. Na de fotoshoot krijgen jullie van mij een selectie van alle bewerkte foto’s die jullie online kunnen bekijken via een beveiligde website. Hier kiezen jullie op je eigen tijd de foto’s die jullie in hoge resolutie van mij willen ontvangen. 

Professionele bedrijfsfotografie

Wil je een aansprekende profielfoto voor LinkedIn? Of wil je graag andere mooie foto’s van jezelf, maar ben je bang dat een fotoshoot een ongemakkelijke bedoening wordt? Ik help je op weg en stel je op je gemak. Want dan ben je immers op je mooist. We zoeken samen een geschikte locatie voor de foto’s. Met leuke vragen leid ik je af, waardoor je haast vergeet dat ik je aan het fotograferen ben. Spontane en aansprekende portretfoto’s zijn het resultaat. Na de fotoshoot krijg je van mij een selectie van alle bewerkte foto’s, die je online kunt bekijken via een beveiligde website. Hier kies je op je eigen tijd de foto’s die je in hoge resolutie van mij wilt ontvangen. Voor mijn tarief voor fotografie klik hier. Overige fotografie bied ik graag een prijs op maat aan.

Wil je hier meer over weten, neem gerust contact met me op!

Bekijk recente projecten

Portret- en teamfoto’s

Monuta de Jager

Portretfoto’s

ZooJoo Hilversum

Portretten en teamfoto’s

Handled By

Portretten

Echt Carrieremakers

Portretfoto’s

Kunstjuriste Emilie

Ontwerp huisstijl & Portretfoto’s

Van Marle Connects

Foto’s exterieur en interieur

BP Koot Eemnes

Interieur en overall foto’s

Handled By

Bedrijfspresentatie & feestavond

Bonneveld Spakenburg

Let’s Start a Project!